Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Mitä ne on ne unelmat? - Polulta harhaan
Pallontallaajat.net
Valikko

Mitä ne on ne unelmat?

Niin, mitä ne on?

Toisilla ne on pienempiä ja toisilla isompia, mutta kaikki ne on yhtä arvokkaita ja tärkeitä. Kun toinen unelmoi huiputtavansa Mt. Everestin, toinen unelmoi rakentavansa majan sängyn alle. Joidenkin unelmat liittyvät rahaan, joidenkin puhtaisiin vaatteisiin ja ruokaan.

Mulla on aina ollut paljon unelmia ja myös aika vilkas mielikuvitus. Vuosi sitten olin toteuttamassa yhtä siihen astisen elämäni suurimmista haaveista reissatessa Aasiassa, ja voi kuulkaa kuin se olikin mukavaa! Jos joskus oon ollut tosi onnellinen, niin silloin olin. Onneksi vieläkin voi palata kuvien ja muiden muistojen kautta Perhentian Kecilin autioille hiekkarannoille tai Singaporen älyttömyyteen, vaikka pihalla onkin säkkipimeää jo puoli neljältä ja räntää tulee taivaan täydeltä.

Unelmia tulee mun mielestä aina olla ja niitä tulee myös vaalia. Elämä ei olis elämää ilman unelmia. Mulle unelmat on myös haasteita, joita haluaa tavoitella. Kaikilla on elämässä hetkiä, jolloin on vaikea keksiä positiivista ajateltavaa ja mikään ei tunnu onnistuvan, noina hetkinä ainakin mulla auttaa se, että alan haaveilla. Kuvittelen itteni niihin paikkoihin, missä haluan käydä tai tekemään niitä asioita, joita haluan tehä elämässäni.

En tiedä, että onko mulla vaan jotenki tosi paljo unelmia vai oonko mä vaan onnekas, mutta oon huomannut, että unelmien tavoittelu tosiaankin tuottaa tulosta. Unelmoin pitkään urheilevani sponsoroidusti, muutama vuosi sitten pääsin toteuttamaan sitä unelmaa pariksi vuodeksi. Haaveilin vuosia kuukausia kestävästä matkasta, senkin sain toteutettua, lähes tuplasti pitempänä.

Monet mun unelmista liittyy matkustamiseen. Haluaisin liftata Nordkapista Gibraltarille, vaikken oo koskaan liftannu. Haluaisin myös kiivetä vuorille, vaikken oo käyny edes Haltilla. Haluan uida kaikissa valtamerissä ja käydä kaikilla mantereilla. Haaveilen ilmastotutkijan urasta ja haluan pelastaa maapallon. Unelmoin pääseväni vaikuttamaan maailman muutokseen ja tekemään maailmasta puhtaamman.

Mun tuntevat tietää, että oon ehkä maailman kovin paasaamaan. Myös monet sellaiset jotka mua ei tunne, tietää sen. Voisin keskustella loputtomasti maailman ongelmista, ilmastonmuutoksesta ja lihantuotannosta, yksin. Toki mulla olis se keskustelukumppani, mutta oon aika huono ottamaan muita huomioon tilanteessa, jossa koen että mulla on paljon sanottavaa. En osaa oikein olla nöyrä.

Nyt mulla on kuitenkin vastassa yksi elämäni suurimmista haasteita. Sen haasteen palkintona on unelman toteutuminen. Oon aina rakastanut vuoria ja lappia. Ja koiria. Nyt mulla olis pienenpieni mahdollisuus päästä toteuttaan mun haave ens keväänä ja se haave yhdistäis monia mun rakkauden kohteita.

Hyppäsin mukaan kelkkaan ja oon ehdolla Fjällräven Polariin Suomen edustajaksi, ja oon aika tosi kaukana edes teoreettisesta mahdollisuudesta päästä osallistumaan. Halu ja haave on kuitenkin niin iso, että oon valmis tekemään aika paljon unelman toteutumiseksi. Ajattelin pyytää, että mikäli sää koet, että mää olisin hyvä tyyppi edustaan Suomea tossa kisassa, etkä oo ääntäsi vielä käyttänyt, niin tee se nyt! Alta löytyy linkki, josta pääset tukemaan mun unelmaa.

Äänestä mua tästä!!

Jos mää pääsen Fjällräven Polariin mukaan, lupaan edustaa Suomea ylpeänä ja ottaa kaiken irti siitä tapahtumasta. Lupaan taistella viimeseen asti, vaikka väsyttäis. Lupaan myös auttaa kaikkia muitakin jaksamaan! Jos mää pääsen toteuttaan mun unelmaa, niin lupaan myös, että kenenkään ei tarvi hävetä suomalaisuuttaan mun takia.

Mun tietä ja tavoittelua kohti unelmaa voi myös seurailla Instagramista. Polku on vasta alussa. 🙂

Tsemppiä myös kaikille muille hakijoille, ollaan kaikki rohkeita!

Terve vaan,

Juho

PS. usko unelmiis!

img_20160531_125421

img_20160508_212257

Edellinen viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus